8 dintre cele mai bune opțiuni de iluminat pentru casa ta

8 dintre cele mai bune opțiuni de iluminat pentru casa ta

Luminile definesc nevăzutul sau dezvăluie secretele unui spațiu, făcându-l suficient de iluminat și reflectorizant pentru a fi surprins de viziunea umană. Luminile joacă un rol major în definirea unei structuri sau o parte a acesteia.
Ambianța, impactul și liniștea unui spațiu sunt definite de lumini în orice moment al zilei. Luminile nu numai că joacă un rol în a îmbunătăți un spațiu și a-l conecta din punct de vedere vizual, dar ajută și la a aduce o varietate de schimbări de ambianță, menținând spațiul constant.
Iată câteva idei utile:
  • Candelabre: nu sunt doar pentru conace luxoase sau case mari. Un candelabru poate fi de diferite forme și dimensiuni. Această corp de iluminat poate acționa ca o opțiune grozavă de decor pentru casă, nu doar ca un răsfăț vizual, ci și pentru a răspândi uniform lumina. Poți agăța un candelabru în centrul sufrageriei tale și acesta va infuza instantaneu o notă regală spațiului tău.
  • Lămpi de podea: lămpile de podea sunt opțiuni grozave, în special pentru camera de zi și dormitor, deoarece pot ilumina cu ușurință o întreagă încăpere sau pot lumina o anumită zonă. Disponibile în diferite forme și dimensiuni, aceste lămpi pot transforma întregul aspect al încăperii. Așezați-le lângă un colț confortabil de lectură sau un șezlong și lămpile de podea vor adăuga o atmosferă clasică și discretă zonei.
  • Iluminat încastrat: o astfel de iluminare permite să iluminezi doar partea din încăpere care poate fi necesară la un moment dat. Acestea sunt utilizate în general în încăperi mai mari. Acest tip de iluminat folosește de obicei becuri cu incandescență, fluorescente sau cu halogen în scopul iluminării. 
  • Lumini pentru ventilator: Sunt un concept nou în care un set de lumini este atașat la ventilatoarele de tavan. Becurile acestor lămpi sunt special concepute pentru a rezista la vibrațiile ventilatorului.
  • Skylight: Sunt este o modalitate inovatoare de a aduce puțină lumină naturală într-o cameră. Penthouse-urile sau camerele pentru copii sunt cele mai bune locuri pentru a le folosi strategic. Ele pot transforma o cameră într-un spațiu puternic luminat ziua și într-un mediu calm noaptea.
  • Lumini suspendate: Aceste corpuri de iluminat sunt o modalitate excelentă de a înfrumuseța atmosfera. O lampă suspendată bine aleasă poate ridica aspectul camerei tale și o poate face să pară modernă. Disponibile în modele și forme ciudate, vin cu cabluri reglabile, astfel încât să le puteți regla înălțimea.
  • Lampă de noptieră: adaugi un pic de farmec dormitorului cu o lampă de epocă sau din trestie. Aceasta face camera ta suficient de primitoare încât să vrei să te relaxezi acolo după o zi lungă de muncă.
  • Lumini în oglindă: oglinzile reflectă lumina și pot face orice spațiu să pară mai mare și mai luminos. Când adăugați o lumină de fiecare parte a oglinzii, starea de spirit a spațiului se schimbă instantaneu. Astfel de corpuri de iluminat pot fi perfecte pentru a face baia sau camera de toaletă să arate super-elegantă și spațioasă.
Pentru mai multe idei de iluminat interior rasfoiti site-ul nostru NORGE.ro, unde puteți găsi o varietate mare de modele.

Suport clienti L-V: 09:00 - 17:00

0371780570 office@norge.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!