Despre noi - NORGE.ro

Corpuri de iluminat - NORGE.ro

Suntem prezenti pe piata din Romania din anul 2011 si oferim o gama completa si complexa de corpuri de iluminat. Va punem la dispozitie toate tipurile de lustre, plafoniere, aplice, veioze, candelabre si spoturi pentru iluminatul interior, exterior sau tehnic.

Lustra a fost folosită încă din Evul Mediu, în casele nobile sau în instituţiile prestigioase ale statelor. Ele ornau pereţii teatrelor, castelelor sau caselor de vacanţă ale celor înstăriţi. Apoi ele au continuat să fie folosite de-a lungul secolelor. Se regăsesc şi astăzi în locuinţe care adăpostesc nu doar prinţese sau actori dar şi ingineri sau electricieni. Unii dintre ei , însă, nu ştiu ce lustre să aleagă sau aleg lustre care nu se potrivesc stilului casei lor. Fie că stilul decorativ este tradiţional, modern, rustic, scnadinav sau eclectiv, pentru cei care nehotărâţi care este povestea casei lor, căutaţi aici şi veţi găsi modelul de lampă dorită. Designul noilor lămpi va fi admirat de către toţi cei din interiorul sau din exteriorul căminului dumneavoastră. Pentru a vă uşura sarcinia reamenajării locuinţei dumneavoastră lămpile sunt realizate din materiale diverse, având un design deosbit modern sau classic.

Calitatea produselor afisate pe magazinul nostru online www.norge.ro este superioară. Ideal Lux, Max Light, Philips, Leds C4, Florian Light, El Torrent, sunt doar câteva dintre mărcile renumite pe care le deţinem.

Pentru mai multe detalii sau comenzi vă aşteptăm oricând să ne contactaţi la numerele afisate pe site sau pe e-mail.

Noi am început printr-o poveste şi am devenit personajele ei. Sperăm ca şi dumneavoastră să deveniţi unul dintre noile personaje ale poveştii noastre iar împreună să rescriem prezentul şi viitorul locuinţei dumneavoastră!


Top