Termeni si conditii - NORGE.ro

Termeni si conditii

 

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. NORGE.ro poate modifica oricand aceste prevederi, fara o notificare prealabila. 

 

Informatii personale

 • Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe IMEDIAT dupa indeplinirea tuturor formalitatilor pe care le cere inregistrarea. Informatiile furnizate de dvs. trebuie sa fie reale, corecte si complete. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect si real numele, adresa, si alte informatii. 

 

Informatii despre produse

 • NORGE.ro face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor!
 • Produsele afisate pe NORGE.ro sunt oferite intocmai dupa cum sunt prezentate si oferite de producatorul lor, in limita stocului disponibil. Cumparatorii sunt de acord in mod expres ca produsele cumparate prin intermediul acestui site sunt destinate uzului casnic.
 • NORGE.ro nu poate garanta mereu disponibilitatea in stoc in orice moment a tuturor produselor prezentate dar informam mereu consumatorul despre indisponibilitatea acestora daca este cazul.

 

Informatii despre comenzi

 • Toate preturile afisate pe site sunt in RON, contin TVA si Taxa Verde acolo unde este cazul. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura daca este cazul.
 • Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Livrarea se face catre dumneavoastra in limita stocului disponibil.
 • Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si NORGE.ro si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca NORGE.ro se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.
 • NORGE.ro foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor!

 

Inregistrarea ca membru

 • Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
 • In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.
 • Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

 

Confidentialitatea datelor personale

Datele dvs. personale vor fi utilizate de catre NORGE.ro pentru confirmarea comenzilor si livrarea acestora, realizarea de rapoarte statistice informare prin e-mail sau prin alte mijloace de comunicare

Datele dvs. personale vor putea fi transmise catre autoritatile competente in drept cu scopil verificarii tranzatiilor comerciale sau altor autoritati pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale, NORGE.ro se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si NORGE.ro

NORGE.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Confidentialitatea tuturor datelor personale ce sunt transmise prin formulare de comanda  / contact este asigurata de un certificat SSL eliberat de GeoTrust®.NORGESSL.png

Datele personale introduse de dumneavoastra pe site-ul NORGE.ro vor fi utilizate numai in scopul declarat al acestui site, pentru emiterea facturilor si pentru distribuirea de oferte NORGE.ro prin intermediul unor campanii de e-mailing. Informatiile solicitate prin formularul de inregistrare pe site si prin formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzii, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc. si in niciun caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

Prin completarea datelor dumneavoastra personale, sunteti de acord ca adresa de e-mail sa fie utilizata ulterior in campanii de e-mailing desfasurate de catre NORGE.ro. Aveti optiunea de a va dezabona de la newsletter prin accesarea butonului Unsubscribe regasit in e-mailul primit pe adresa folosita pentru crearea contului pe NORGE.ro sau prin trimiterea unui e-mail la adresa indicata in newsletter si pe norge.ro

Toate datele personale introduse pe site sunt protejate importiva pierderii, a falsificarii, a manipularii sau a utilizarii necorespunzatoare de catre terti. 

Datele personale colectate sunt utilizate in primul rand in scopul de identificare a utilizatorilor inregistrati ai site-ului. Datele personale colectate nu fac subiectul unor operatiuni de vanzare sau de schimbare cu date similare de la alti terti.

NORGE.ro poate sa utilizeze datele personale colectate pentru urmatoarele:

- Adaptarea continutului Site-ului;
- Accesul utilizatorului inregistrat la serviciile noastre de stiri despre propriile produse si servicii;
- Pentru dezvoltarea unei relatii de incredere reciproca prin identificarea continutului relevant de informatii pentru utilizator si folosirea tehnicilor de marketing, insa numai cu acordul explicit primit din partea utilizatorului inregistrat;
- Asigurarea accesului utilizatorului inregistrat la anumite sectiuni ale Site-ului cu accesul in mod implicit restrictionat utilizatorilor anonimi.

NORGE.ro nu va folosi datele personale colectate in afara propriilor servicii, incluzand serviciile acestui Site dar nelimitandu-se doar la acesta.

NORGE.ro va pune la dispozitia utilizatorului posibilitatea de a renunta la informarile comerciale sau de orice alta natura efectuate cu privire la propriile sale servicii, printr-un sistem usor de utilizat si simplu de dezabonare.

Datele anonime colectate (date de trafic, ip-uri, cookie-uri) prin statisticile din site si sistemul de monitorizare a traficului Google Analytics, pot sa fie utilizate pentru realizarea de analize si rapoarte statistice, rezumate si informari precum si pentru activitati de marketing cum ar fi publicitate, promovarea si ofertarea produselor si serviciilor proprii.

Conform legislatiei in vigoare, datele cu caracter personal obtinute pot fi dezvaluite fara consimtamantul utilizatorului spre institutiile statului abilitate in acest sens, dar numai in urma unei cereri oficiale si legale adresate operatorului de catre acestea.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul NORGE.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune!

 

Returnarea produselor

Daca nu esti multumit de calitatea produselor achizitionate, ai posibilitatea returnarii acestora!

In conformitate cu dispozitiile Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, ai dreptul de a te retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 30 zile. Perioada de retragere expira dupa 30 zile incepand de la ziua la care intri tu sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de tine, in posesia fizica a produselor. Singurele costuri care revin in responsabilitatea ta sunt chelutiielile directe de returnare a produselor.

Procedura pentru retragere:

Clientii persoane juridice nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Pentru a-ti exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informezi pe noi, NORGE.ro, la adresa mentionata in formularul de contact sau numarul de telefon (0344)806002 sau pe adresa de mail office[a]norge.ro cu privire la decizia ta de a te retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca de orice tip, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail. In acest scop, poti folosi modelul de retragere pe care il poti descarca de aici.

Te rugam sa mentionezi in notificare daca doresti rambursarea banilor sau schimbarea produsului!

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere. Noi iti vom comunica fǎrǎ intarziere, confirmarea de primire a deciziei tale de retragere.

In termen de cel mult 30 zile de la data trimiterii notificarii tale, te rugǎm sǎ restitui produsul primit insotit de urmatoarele documente:

- factura (original sau copie);
- chitanta (original sau copie);
- notificare

In cazul in care nu se respecta conditiile de retur, Societatea nu va accepta returul.

In cazul in care soliciti inlocuirea produsului cu unul identic, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale. In cazul in care nu dispunem de un produs identic pentru inlocuire, iti vom oferi contravaloarea produsului sau alt produs in cazul in care accepti expres acest lucru.

In cazul solicitarii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. In situatia in care optezi pentru un produs mai ieftin, diferenta de pret nu se va returna. Iti vom trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce s-a efectuat returul produsului cumparat initial.

Renuntarea la cumparare in mod repetat (cel putin doua ori) va putea fi considerata un abuz, iar Societatea are dreptul sa refuze o noua livrare catre acel Cumparator sau catre acea adresa.

In cazul produselor care prezinta defecte de fabricatie, ai dreptul sa returnezi aceste produse in termen de 30 zile lucratoare de la receptionarea lor, avand obligatia sa verifici starea produselor si sa semnalezi eventualele defecte in cel mai scurt timp posibil. Dupa returnarea produselor semnalate ca neconforme, ne asumam dreptul de a verifica neconformitatile semnalate, iar in cazul confirmarii acestora, iti vom inlocui produsele returnate cu altele similare sau iti vom rambursa valoarea acestora, inclusiv taxele de transport. Rambursarea se va face prin transfer bancar iar tu ai obligatia de a ne furniza toate informatiile necesare efectuarii transferului. Procedura de returnare este aceeasi, mentionata mai sus.

Consecintele retragerii

Daca te retragi, vom rambursa in intregime valoarea produsului, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ai ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi si cu exceptia taxelor de transport retur, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 30 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia ta de a te retrage din prezentul contract.

Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, si nu ti se vor percepe comisioane.

Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ai furnizat dovada ca ai trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Expediaza produsele pana la expirarea celor 30 zile de la data la care ne-ai comunicat retragerea.

Singurul cost care va cadea in sarcina ta este costul direct al returnarii produselor.

Produsul trebuie returnat in aceleasi conditii in care a fost livrat, si anume: ambalat corespunzator, continand toate partile componente, fara a fi utilizat, in ambalajul original, inclusiv eventualele instructiuni de utilizare.

Esti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

 

Drepturile de autor / Copyright

Intregul continut al site-ului este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996). Toate drepturile apartin NORGE.ro. Reproducerea fara acordul prealabil al NORGE.ro, a site-ului sau a unor parti din acesta (inclusiv poze, descrieri ale produselor), se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare. Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea sau copierea site-ului NORGE.ro de catre dispozitive sau programe automate sau prin metode traditionale, modificarea, atasarea de link-uri sau utilizarea sa in scopuri publice sau comerciale fara acordul in prealabil si in scris al NORGE.ro.

 

Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

· intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.

· deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.

· informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.

· posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.

· neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).

· continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin. 

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:

· produsul comandat nu este pe stoc

· identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala. Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.

 

Site-ul foloseste "cookies" pentru a identifica utilizatorii.

 Acestea nu contin niciun fel de date personale ale utilizatorului si nu prezinta risc in cazul in care sunt interceptate de terte parti. Daca browser-ul este configurat sa nu le accepte, anumite pagini pot sa nu functioneze partial sau in totalitate.

 

Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

 

NORGE.ro – este denumirea comerciala a S.C. NORGE TRADING S.R.L. , persoana juridica, avand sediul social in Ploiesti, Bd. Republicii 122, avand numar de ordine in Registrul Comertului J29/460/2011, cod unic de inregistrare fiscala RO28239130.


Top