Politica de confidentialitate - NORGE.ro

Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice NORGE.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate, comert online si newsletter in cazul in care v-ati abonat la acesta, caz in care adresele de e-mail devin active si vor fi utilizate in acest scop, pana cand va manifestati optiunea de a va dezabona prin trimiterea unui email la adresa indicata pe site sau in continutul newsletterului.In calitate de utilizator* al site-ului NORGE.ro, sunteti obligat sa furnizati datele personale, acestea fiind necesare pentru validarea comenzii, livrarea bunurilor si emiterea facturilor pentru bunurile livrate / serviciile prestate. Refuzul completarii acestor date determina imposibilitatea livrarii comenzii lansate on–line.


*Prin termenul "utilizator" al site-ului se intelege orice vizitator care se inregistreaza prin completarea datelor personale intr-un formular de inregistrare, care ii va folosi la comandarea produselor afisate pe site.
Tipul de date colectate: date necesare pentru inregistrare pe site si facturare (nume, prenume, telefon, email, adresa de facturare si adresa de livrare), date de trafic, cookie-uri (stocate automat) necesare pentru colectarea adresei IP a computerului, a tipului de browser folosit si paginile vizualizate, a referintelor si apoi pentru procesarea informatiilor in forma agregata, precum si pentru autentificare si retinerea cosului de cumparaturi.

Utilizatorii au dreptul de a refuza sau sterge cookie-urile, insa acest fapt va afecta usurinta navigarii pe site si retinerea produselor adaugate in cosul de cumparaturi.
Partajarea datelor. Datele personale de identificare colectate de NORGE.ro nu sunt difuzate catre terte parti. Datele non-personale de identificare (adresele IP, datele de trafic si cookie-urile) sunt date cu caracter anonim, stocate pe site si in serviciul de monitorizare a traficului Google Analytics, de asemenea nu sunt partajate si sunt folosite doar pentru analize asupra performantei site-ului si a comportamentului utilizatorilor.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre NORGE.ro si sunt comunicate numai la solicitarea autoritatilor publice fiscale.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de mail office[a]norge.ro sau la adresa fizica a NORGE.ro
Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte state.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Operatorul datelor cu caracter personal

SC NORGE TRADING SRL este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le furnizați iar acesta răspunde de datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislatia aplicabila privind protectia datelor: articolul 6 paragraful 1 aliniatul b) Reglementare 2016/679 aparținând Parlamentului European și Consiliului privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (regulamentul general privind protecția datelor cu caracter personal).

Cine are acces la datele dumneavoastră?

Datele dumneavoastră pot fi transmise în cadrul companiei NORGE TRADING SRL. Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing în afara companiei NORGE TRADING SRL. Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a vă oferi serviciile noastre. Veți găsi categoriile de terți în cadrul fiecărui proces specific de mai jos.
Temeiul legal pentru prelucrarea datelor

Pentru fiecare prelucare specifică a datelor cu caracter personal colectate de la dumneavoastră, vă vom informa dacă furnizarea datelor cu caracter personal este impusă de reglementări sau dacă este necesară pentru a încheia un contract, dacă este obligatoriu să ne furnizați datele cu caracter personal și care sunt posibilele consecințe în cazul în care refuzați.

Unde se stochează datele?

Datele colectate de la dumneavoastră sunt stocate în Spațiul Economic European (SEE), dar pot fi, de asemenea, transferate și prelucrate într-o țară din afara SEE. Orice transfer de acest fel al datelor dumneavoastră cu caracter personal se va realiza în conformitate cu legislația în vigoare, fiind în siguranță și permanent monitorizate.

În cazul transferurilor de date în afara SEE, SC NORGE TRADING SRL va utiliza clauzele contractuale standard și EU Privacy Shield ca garanții pentru țările care duc lipsă de o decizie privind caracterul adecvat al protecției din partea Comisiei Europene.


Drepturile dumneavoastră!

1. Dreptul la acces

Aveți dreptul de a solicita informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră. Puteți contacta NORGE.ro care vă va furniza datele cu caracter personal prin e-mail.

2. Dreptul la portabilitate

De fiecare dată când NORGE.ro vă prelucrează datele cu caracter personal prin mijloace automate în baza acordului dumneavoastră sau în baza unui acord, aveți dreptul să obtineți transferul unei copii a datelor dumneavoastră către dumneavoastră sau către o altă adresa. Acesta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ați transmis.

3. Dreptul la rectificare

Aveți dreptul să solicitați rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, dacă acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete. Dacă aveți un cont pe NORGE.ro, puteți să vă actualizați datele cu caracter personal din contul dumneavoastră.

4. Dreptul la ștergerea datelor

Aveți dreptul să ștergeți oricând orice date cu caracter personal prelucrate de NORGE.ro, cu excepția următoarelor situații:
 -aveți o datorie neplătită către NORGE.ro
 -dacă ați efectuat o achiziție, vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal în legătură cu tranzacția dumneavoastră conform legislației de contabilitate.

5. Dreptul de a vă opune prelucrării bazate pe interes legitim

Aveți tot dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal bazate pe interesul legitim în NORGE.ro.
NORGE.ro nu va continua să prelucreze datele cu caracter personal decât dacă putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor și drepturilor dumneavoastră sau în baza unor proceduri judiciare.

6. Dreptul de a vă opune marketingului direct

Aveți tot dreptul de a vă opune marketingului direct, inclusiv analizei profilului în scopuri de marketing direct. Când doriți, vă puteți dezabona de la marketingul direct prin urmatoarele mijloace:
    -urmând instrucțiuni din fiecare e-mail de marketing primit de dumneavoastra
    -modificând setările contului dumneavoastră NORGE.ro

7. Dreptul la restricționare a prelucrării

Aveți dreptul să solicitați ca NORGE.ro să restricționeze procesul de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situații:
    -dacă vă opuneți prelucrării în baza interesului legitim în NORGE.ro, acesta va restricționa orice prelucrare a acestor date până la confirmarea interesului legitim.
    -dacă afirmați ca datele dumneavoastră cu caracter personal sunt incorecte, NORGE.ro trebuie să restricționeze orice prelucrare a acestor date până la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.
    -dacă prelucrarea este ilegală, puteți să vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal și să solicitați restricționarea utilizării datelor dumneavoastră cu caracter personal.
    -dacă NORGE.ro nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a vă apăra drepturile în instanță.

8. Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere

Dacă sunteți de părere că NORGE.ro vă prelucrează datele cu caracter personal într-un mod incorect, ne puteți contacta. De asemenea, aveți dreptul să adresați o plângere unei autorități de supraveghere (ANSPDCP).


Controlorul datelor personale

SC NORGE TRADING SRL, cu sediul social in Bd. Republicii, nr.122, loc. Ploiesti, Jud. Prahova, cod fiscal RO28239130, J29/460/2011
Telefon: 0371780570 - E-mail: office@norge.ro
 
Securitatea bazei de date pentru site-ul NORGE.ro
 
1. Securitatea Datelor Colectate

Datele personale colectate de NORGE.ro sunt stocate pe servere amplasate in incaperi protejate si cu acces fizic limitat.
Accesul utilizatorilor la sectiunea restrictionata a Site-ului, inclusiv parcurgerea procedurilor de inregistrare si oriunde este necesara autentificarea utilizatorului, se face prin utilizarea unei sesiuni de acces criptate prin protocolul standard de criptare SSL.
Furnizorul procedeaza in mod regulat la audituri si teste de securitate a propriei infrastructuri informatice pentru a avea convingerea sigurantei si securitatii acesteia.

2. Scopul Utilizarii Datelor Colectate

Datele personale colectate sunt utilizate in primul rand in scopul de identificare a utilizatorilor inregistrati ai Site-ului. Datele personale colectate nu fac subiectul unor operatiuni de vanzare sau de schimbare cu date similare de la alti terti.
Furnizorul poate sa utilizeze datele personale colectate pentru urmatoarele:
- Adaptarea continutului Site-ului;
- Accesul utilizatorului inregistrat la serviciile noastre de stiri despre propriile produse si servicii;
- Pentru dezvoltarea unei relatii de incredere reciproca prin identificarea continutului relevant de informatii pentru utilizator si folosirea tehnicilor de marketing, insa numai cu acordul explicit primit din partea utilizatorului inregistrat;
- Asigurarea accesului utilizatorului inregistrat la anumite sectiuni ale Site-ului cu accesul in mod implicit restrictionat utilizatorilor anonimi.
Furnizorul nu va folosi datele personale colectate in afara propriilor servicii, incluzand serviciile acestui Site dar nelimitandu-se doar la acesta.
Furnizorul va pune la dispozitia utilizatorului posibilitatea de a renunta la informarile comerciale sau de orice alta natura efectuate cu privire la propriile sale servicii, printr-un sistem usor de utilizat si simplu de dezabonare.
Datele anonime colectate (date de trafic, ip-uri, cookie-uri) prin statisticile din site si sistemul de monitorizare a traficului Google Analytics, pot sa fie utilizate pentru realizarea de analize si rapoarte statistice, rezumate si informari precum si pentru activitati de marketing cum ar fi publicitate, promovarea si ofertarea produselor si serviciilor proprii.
Conform legislatiei in vigoare, datele cu caracter personal obtinute pot fi dezvaluite fara consimtamantul utilizatorului spre institutiile statului abilitate in acest sens, dar numai in urma unei cereri oficiale si legale adresate operatorului de catre acestea.

Politica de utilizare a cookie-urilor

Site-ul NORGE.ro foloseşte cookie-uri ale Google Analytics şi Google AdWords, servicii de analiză a traficului şi publicitate, precum şi cookie-uri ale furnizorilor de publicitate online. Categorii de cookie-uri folosite:

-de performanţă a site-ului
-de analiză a vizitatorilor
-de remarketing şi publicitate

Aceste cookie-uri nu colectează date cu caracter personal şi nu identifică personal vizitatorii site-ului, ci sunt folosite pentru a vă putea oferi conţinut adaptat preferinţelor dvs. pe parcursul navigării pe Internet. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre cum funcţionează cookie-urile în relaţie cu publicitatea online, vă rugăm consultaţi site-ul www.youronlinechoices.com/ro/faqsintrebari-frecvente.
Limitarea folosirii cookie-urilor poate afecta anumite functionalităţi ale NORGE.ro.

Cookie-urile sunt stocate pe dispozitivele folosite de utilizatori pentru navigarea web numai când utilizatorul decide să navigheze în site-ul NORGE.ro dincolo de prima pagină accesată. În acest caz, continuarea navigării dincolo de prima pagină accesată este interpretată drept consimţământ al utilizatorului pentru acceptarea stocării cookie-urilor, având în vedere înştiinţarea explicit afişată în bara din partea de jos a ecranului.


Important

In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor se face pe serverele companiei care furnizeaza aceste servicii. NORGE.ro nu solicita si nu stocheaza date referitoare la cardul dumneavoastra!

NORGE.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare si cu legislatia aplicabila privind protectia datelor: articolul 6 paragraful 1 aliniatul b) Reglementare 2016/679 aparținând Parlamentului European și Consiliului privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (regulamentul general privind protecția datelor cu caracter personal).

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul NORGE.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Pentru relatii suplimentare cu privire la modul de procesare a datelor personale va invitam sa ne contactati folosind formularul de contact disponibil.


Top