Top 5 piese de mobilier obligatorii pentru noua ta casă

Top 5 piese de mobilier obligatorii pentru noua ta casă
Amenajarea unei noi case este o perioadă incredibil de interesantă și este tentant să te grăbești să cumperi totul dintr-o dată.  
Cumpărarea mobilierului în grabă poate duce la o decizie de design pe care o vei regreta. S-ar putea să ajungi cu un interior „potrivit”, dar care nu are personalitate, sau chiar mai rău, o canapea îngrozitor de inconfortabilă pe care nu-ți face plăcere să stai!
Așa că respiră adânc, încetinește puțin și spune-ți că vei cumpăra doar lucruri pe care le iubești cu adevărat, chiar dacă durează puțin mai mult până când va fi așa cum îți dorești.
Procesul de amenajare interioară începe cu acel articol mare – canapeaua.
Fă-ți timp pentru a alege una care este de dimensiunea potrivită pentru zona ta de locuit și de cea mai bună calitate pe care ți-o poți permite. Orice designer de interior îți va spune că acest element de mobilier este egal în calitate cu ceea ce plătești. Cumpărând ceva ieftin, care arată grozav, vă poate lăsa ceva bani rămași, dar se va uza rapid și ar putea dezvolta probleme structurale mai devreme decat te aștepți.
Și crezi sau nu, un articol mare, cum ar fi o canapea, te va ajuta de fapt pe parcurs cu următoarele achiziții. Odată ce ai acea piesă excepțională, alegerea accesoriilor precum pernele, arta de perete și chiar o comodă TV va fi mai ușoară, deoarece vei căuta ceva care să completeze canapeaua.
Următoarea pe listă este o masă care contribuie la aspectul tău general. 
Evită să cumperi un set de masă și scaune potrivite de la un mare retailer, altfel spațiul de luat masa va ajunge să arate ca un catalog de mobilier. Scaunele moderne pot face ca cea mai zdrobită masă să arate grozav. Scaunele sunt, de asemenea, ușor de schimbat din când în când pentru a crea o atmosferă complet nouă.
Cele mai multe case noi de astăzi au podele dure în spațiile de locuit – fie cherestea, fie gresie – ceea ce are ca rezultat un aspect clasic care strigă pentru un covor grozav! 
Așadar, așează-te pe noua ta canapea și fă-ți puțin timp să te uiți în jurul sufrageriei tale, ținând cont de culorile și texturile din jurul tău. Până acum probabil ai achiziționat câteva perne, mese laterale sau tablouri. Ia în considerare culorile, tonurile și texturile mobilierului și folosește-le pentru a te ajuta să găsești un covor care să reflecte sau să completeze aceste caracteristici de design. Încearcă să nu introduci accente noi cu un covor, deoarece poate ajunge să arate ca și cum se întâmplă prea multe în cameră. 
Dacă ai îndoieli, alege ceva simplu, suficient de mare pentru a sta sub canapea. O greșeală comună este alegerea unui covor prea mic care ajunge să se așeze la jumătatea distanței dintre canapea și televizor să arate puțin singur și ieftin. Merge mare.
Odată ce ai elementele de ansamblu, cum ar fi canapeaua, masa și un covor pe care îl iubești, lucrurile distractive pot începe. 
Următoarele pe lista ta ar trebui să fie scaunele de luat masa și o măsuță de cafea.
 Dacă ai selectat bine primele articole, nu vei avea probleme în a-ți injecta mai multă personalitate cu scaunele și măsuța de cafea pe care le alegi. 
Găsește ceva ce îți place și care te va ajuta să te simțiți ca și cum ai fi cu adevărat acasă. Fă-ți timp – decorarea poate fi foarte distractivă!

Dacă ai nevoie de sfaturi utile în plus poți apela la consilieri noștri de design de pe Norge.ro .


 

Suport clienti L-V: 09:00 - 17:00

0371780570 office@norge.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!