De ce ar trebui să trec la lumini LED?

De ce ar trebui să trec la lumini LED?
Luminile LED (diode emițătoare de lumină) sunt din ce în ce mai populare astăzi. Cu toate acestea, dacă folosiți cu plăcere becuri tradiționale incandescente, halogeni sau fluorescente compacte în corpurile dumneavoastră de iluminat rezidențiale sau comerciale, s-ar putea să vă întrebați de ce ar trebui să treceți la LED-uri.
Pentru a răspunde la întrebarea dumneavoastră, există o mulțime de dovezi care arată că luminile LED sunt o alegere mai inteligentă. 

Iată 7 motive principale pentru a trece la LED-uri

  1. Eficiență energetică
Energia produsă de luminile incandescente, fluorescente și cu halogen constă în 90% căldură și 10% lumină. În schimb, becurile LED produc 95% lumină și doar 5% căldură, așa că veți avea nevoie de o putere mult mai mică pentru a obține aceeași cantitate de lumină vizibilă. Asta înseamnă că îți vei reduce consumul de energie – o mișcare verde frumoasă! 
 2. Economie de bani
Deși luminile cu LED obișnuiau să coste semnificativ mai mult decât alte tipuri de iluminat, prețul lor de achiziție a scăzut dramatic în ultimii ani. Luați în considerare și factura mai mică de energie electrică și veți economisi o sumă frumoasă de bani la electricitatea cu LED-uri.
 3. De lungă durată
Luminile LED sunt mai rezistente la impact și vibrații decât alte tipuri, deoarece nu folosesc becuri sau filamente fragile din sticlă. De asemenea, au o durată de funcționare de minim 25.000 de ore, ceea ce înseamnă aproximativ 22 de ani de utilizare rezidențială normală. Sunt de 3 ori mai rezistente decât CFL-urile și de 25 de ori mai rezistente decât incandescentele sau halogenii.
 4. Easy-Care
Durata lungă de viață a LED-urilor înseamnă că, practic, puteți să vă luați rămas bun de la acea veche rutină de călătorii de urgență la magazinul de hardware atunci când rămâneți fără becuri sau vă echilibrați pe o scară în timp ce încercați să înlocuiți o lumină de deasupra capului dificilă.
 5. Căldură scăzută
Deoarece produc mult mai puțină căldură, luminile cu LED-uri nu vor adăuga căldură nedorită casei tale în timpul verii și, ca urmare, vor ajuta la scăderea costurilor cu aerul condiționat. Veți evita, de asemenea, pericolul de arsuri și incendiu reprezentat de luminile puternic generatoare de căldură.

 6. Non-toxic
Mercurul, o substanță chimică toxică care este periculoasă pentru sănătatea umană și pentru mediu în ansamblu, este o componentă a CFL și a becurilor incandescente - dar nu se găsește în LED-uri. Luminile LED sunt fără toxine și complet reciclabile.
 7. Flexibile
LED-urile oferă posibilități nesfârșite, flexibile, deoarece pot fi proiectate într-o gamă enormă de aplicații, forme, dimensiuni și puteri. Acest lucru le face o alegere interesantă pentru afișajele decorative de iluminat de sărbători.

Iluminați-vă casa cu sisteme de iluminat LED de la Norge.ro și nu veți regreta!
 

Suport clienti L-V: 09:00 - 17:00

0371780570 office@norge.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!